Foshan Nanhai Xulong Spring Factory

XULONG-DE LENTE

 

de oplossing van de draadlente sinds 1979 wordt vertrouwd op die

Thuis

Foshan Nanhai Xulong Spring Factory

Van goede kwaliteit De Lentes van de spanningsrol voor verkoop
Van goede kwaliteit De Lentes van de spanningsrol voor verkoop
Beste Jacky Ja zijn de lentes goed hebben grote Kerstmis! Vriendelijke groeten, Teken

—— Mark

hallo, Jacky De klemmen kijken groot zoals ik dacht! Vereis enkel het het installeren hulpmiddel. :) ik zal betalen voor het verschepen. Jim

—— Jim

hallo, Jacky Ik ontving de lentes. Zij waren alle zeer goed. En dank u voor de felicitaties. de nieuwe orde zal spoedig naar u worden verzonden.

—— Erni

Ik ben online Chatten Nu

Foshan Nanhai Xulong Spring Factory

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Foshan  Nanhai  Xulong    Spring  Factory Foshan  Nanhai  Xulong    Spring  Factory Foshan  Nanhai  Xulong    Spring  Factory Foshan  Nanhai  Xulong    Spring  Factory Foshan  Nanhai  Xulong    Spring  Factory Foshan  Nanhai  Xulong    Spring  Factory Foshan  Nanhai  Xulong    Spring  Factory Foshan  Nanhai  Xulong    Spring  Factory Foshan  Nanhai  Xulong    Spring  Factory Foshan  Nanhai  Xulong    Spring  Factory
XULONG-de LENTEfabriek workshop van XULONG-de LENTEfabriek XULONG-de mening van de de LENTEfabriek mening van XULONG-de LENTEfabriek workshop van XULONG-de LENTEfabriek mening van XULONG-de LENTEfabriek de machine van de de lenterol van de fabriek van de xulonglente CNC de lentecoiler van de fabriek van de xulonglente CNC de lentemachine van de fabriek van de xulonglente xulong keur geavanceerde de lentemachine goed om de lentes te veroorzaken

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XULONG-DE LENTE
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 11666667.00-13333335.00
Opgericht Jaar : 1979
Export pct : 70% - 80%

De de Lentefabriek van Foshannanhai Xulong, vroeger de Lentefabriek van Shannan Hongtao, in 1979 wordt opgericht, na meer dan 30 jaar van het ijverige harde werken, heeft Xulong zich tot de belangrijke onderneming van de de lenteindustrie in China dat ontwikkeld.

Xulong is een privite bezeten die onderneming, in Nanhai-district wordt gevestigd, Foshan-stad met goed uitgeruste faciliteiten en het geschikte verkeer, eigen personeel over 200 (inbegrepen technicism 32 en QC), kan divers van de ronde draadlentes de waarvan draaddiameter 0.08mm tot 60mm schikt en de lente van de rechthoekdraad en het stempelen de waarvan dikte 0.15mm tot 25mm schikt, de productendekking de meeste productiegebieden, door de gezamenlijke inspanning van al personeel van Xulong produceren, kreeg het de certificatie van ISO en wordt de leverancier van veel beroemd bedrijf zoals HONDA en GREE deze jaren, handhaaft de omzet van Xulong RMB 70 miljoen, en de producten worden verkocht aan binnenlands markt en abord markt zoals Europa. Amerika en het Midden-Oosten en setted de hoge reputatie van Xulong met de grote kwaliteit en de perfecte dienst, vestigde ook een samenwerkingsverhouding op lange termijn met onze klanten.

XULONG facous bij de productie van de lentes, de producten behandelt een brede waaier omvat de compressielente, de uitbreidingslente, de torsielente, de lenteklem, de golflente, de spiraalvormige lente, de matrijzenlente, draadvorm en divers van metaal het stempelen die op het gebied van auto, motorfiets, meubilair, lift, mijnmachine etc. gebruikte.

Grondstof: legeringsstaal, koolstofstaal, roestvrij staal, tinbrons, fosfoorbrons en andere rangen van de staallentes, ook kunnen wij tot materialen volgens de eis van de klant opdracht geven.
Grootte van materiaal: ronde draad: 0.0860mm
Rechthoekdraad: 1*1-25*25mm
Staalplaat: 0.125mm

Verwerkende materiaal:
18 reeksen van CNC de universele automatische lente die machines rollen die product allerlei de lentes kunnen de waarvan draaddiameter van 0.1mm tot 5.0mm schikt.
20 reeksen CNC universele automatische machines van de compressielente die de productlentes kunnen de waarvan draaddiameter van 0.08mm tot 20.0mm schikt.
1 hete gekronkelde de lenteproductielijn die de lentes kan veroorzaken de waarvan draaddiameter 18mm tot 60mm schikt.
35 reeksen ponsenmachines, 10 reeksen thermische behandelingsovens, 4 reeksen van etc. het kogelstralen van machines, 10 reeksen CNC griding machines.

Inspecterend materiaal: van de de lentespanning en compressie het testen machine van elke mogelijke omvang, kleine de testmachines van de de lentemoeheid, grote de testmachines van de de lentemoeheid, projector, microscopische hardheidsmeter, Metallographic analysator etc.

Productontwerp: wij kunnen geavanceerde producten volgens klant ontwerpen en ontwikkelen vereisen en zal het over--gehele karakter van hun product om zijn het gebruiken en kwaliteit te proberen, ook, al ons personeel ons beste proberen om de problemen tijdens het gebruiken op tijd op te lossen.

Wij zullen blijven ernaar strevend om klanten van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten en de diensten, om een win-win doel te bereiken!

Contactgegevens
Foshan Nanhai Xulong Spring Factory

Contactpersoon: Mr. jacky

Tel.: 86-757-85201511

Fax: 86-757-85201100

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)